Yritys

Teollisuushuolto Nurminen Oy

Olemme teollisuuden koneiden kunnossapitoon ja myyntiin erikoistunut yritys. Toimipisteemme sijaitsevat Säkylässä ja Turussa joista käsin toimimme koko Suomen alueella.

Toimialaamme ovat teollisuuden koneiden kunnossapito- ja asennustyöt sekä tarvikemyynti. Erikoisalaamme ovat metallintyöstökoneet ja teollisuusnosturit. Meiltä saat kaikki koneiden kunnossapitoon liittyvät palvelut, kuten varaosapalvelut ja kaikki tarvittavat määräaikaistarkastukset.

Toimintatapamme on joustava ja kiinnitämme erityistä huomiota työturvallisuuteen ja asiakastyytyväisyyteen. Ylläpidämme ammattitaitoamme säännöllisillä koulutuksilla.

MISSIO/VISIO/TAKUU

Missio

Tavoitteemme on luoda lisäarvoa asiakkaillemme tarjoamalla korkealaatuisia palveluita ja tuotteita, sekä mahdollistamalla asiakkaan keskittyminen omaan liiketoimintaansa.

Visio

Haluamme olla asiakkaan luonnollinen ensimmäinen valinta omalla toiminta-alueellamme. Toimintamme perustuu nopeaan, ammattimaiseen, ja  joustavaan palveluun, sekä aktiiviseen yhteydenpitoon.

Arvot

Asiakas on meillä aina tärkein, ja haluamme tuottaa asiakkaillemme todellista lisäarvoa. Asiakkaamme voivat luottaa siihen että toimittamamme tuotteet ja palvelut ovat korkeinta mahdollista laatua.

Lähetä viesti