Toimitamme tarvittavat nostovälineet kaikkiin käyttötarkoituksiin. Laadukkailla tuotteilla varmistat nostotyön turvallisuuden kaikissa olosuhteissa. Suoritamme myös nostovälineiden vuositarkastuksia.

Vaijeri- ja teräsköysiraksit

Vaijeri- ja teräsköysirakseja on saatavana erilaisina kokoonpanoina. Kaikissa rakseissa on etiketti josta selviää mm. suurin sallittu kuorma.

Kettinkiraksit LK 8 ja LK10

LK8 ja LK10 kettinkiraksit kootaan valmiista komponenteista kuten liitoslenkit, turvakoukut, lyhennyskoukut, nostorenkaat, salpakoukut, ja kettingit. Toimitamme myös erikseen kaikkia osia kettinkirakseihin.

Nostovyöt ja päällysteraksit

Raaka-aine PES SFS-EN 1492-2. Päällysteraksien suojakuori erityislujaa materiaalia ja työkuormaluku merkitty juoksevasti raksin suojakuoreen. Nostovyön värikoodit CEN mukaan. Etiketit juoksevalla yksilöintinumerolla. Silmukat vahvistetut. Saatavana myös metallipäätteillä. Toimitamme myös nostovöitä erikoistarkoituksiin kuten esim. telojen ja veneiden nostoon.

Nosto- ja levytarraimet

Toimitamme kaikenlaisia nosto- ja levytarraimia eri käyttötarkoituksiin. Nostotarraimista löytyy myös useita erkoismalleja koville materiaalelle, ruostumattomille pinnoille, erikospinnoitetut tarraimet, ja mallit rakennuselementien nostoon.

Nostomagneetit

Nostomagneettia käytetään esimerkiksi teräslevyjen, ja pyörötankojen nostamiseen. Kestomagneetin magnetismi sadaan aikaan vipua kääntämällä. Saatavana myös akkukäyttöiset nostomagneetit sekä verkkovirralla toimivat mallit. Ohuille levyille omat mallit.

Nostopuomit ja kahmarit

Nostopuomeja saatavana myös säädettävillä nostokoukuilla, joilla pystyy säätämään nostokukkujen välistä etäisyyttä. Saatavana myös asiakaskohtaisina sovelluksina, sekä trukkeihin soveltuvat trukinnostopuomit ja trukinpiikkikoukut. Kahmareiden toimintaperiaate on yksinkertainen: nostamalla kahmari tarttuu tiukasti työkappaleeseen kiinni. Kahmarivalikoimastamme löytyy esimerkiksi laatikkokahmari, kääntökahmari, kivilohkarekahmari, neliökahmari, pyörökahmari, ja koukkupuristimet. Saatavana myös erilaisia asiakassovelluksia.