1.3.2022 Teollisuushuolto Nurminen ja Halikon Huoltosähkö yhdistävät voimansa – yrityskaupan ansiosta valikoimamme laajenee

Teollisuushuolto Nurminen Oy ja Halikon Huoltosähkö Oy yhdistävät voimansa 1.3.2022 alkaen, kun Teollisuushuolto Nurminen Oy hankkii enemmistöosuuden Halikon Huoltosähkön osakekannasta. Nykyiset omistajat Jari Hellman, ja Timo Saarinen jäävät edelleen osakkaiksi yhtiöön.

Olemme hyvin tyytyväisiä nyt sovittuun järjestelyyn, jossa Halikon Huoltosähkö täydentää ja laajentaa erinomaisesti valikoimaamme mm. sähkökonekorjaamon osalta. Asiakkaille yritysjärjestely tuo selviä etuja, kun kaksi toisiaan täydentävää toimijaa yhdistävät voimansa. Halikon Huoltosähkö jatkaa liiketoimintaansa omalla nimellään, ja nykyinen henkilöstö jatkaa yrityksen palveluksessa.

Halikon Huoltosähkö Oy on vuonna 1993 perustettu sähköasennuksia, sähkökoneiden korjausta ja huoltoa sekä sähkökoneiden ja -laitteiden myyntiä  harjoittava yritys.

Sähkökonekorjaamomme sijaitsee Halikossa. Korjaamme pajallamme muun muassa sähkömoottoreita, sekä Kärcherin, Kempin ja Esabin laitteita. Toimitamme myös uudet sähkömoottorit, hitsauskoneet ja painepesurit.

Sähköasennukset teemme niin teollisuuslaitoksiin omakotitaloihin kuin kesämökeillekin. Toteutamme uudisrakennusten sähköasennukset sekä vanhojen kiinteistöjen sähkölaitteiden ja laitteistojen korjauksia.

Teollisuushuolto Nurminen Oy on vuonna 2009 toimintansa aloittanut teollisuuden koneiden kunnossapitoon ja myyntiin erikoistunut yritys. Meiltä saat uusien koneiden lisäksi kaikki kunnossapitoon liittyvät palvelut, kuten huollot, korjaukset, ja varaosapalvelut sekä kaikki tarvittavat määräaikaistarkastukset. Toimimme Säkylästä ja Turusta käsin koko Suomen alueella.

Yritysten yhteenlaskettu liikevaihto vuodelta 2021 on  noin 1,6M€, ja työllistämme yhteensä 12 henkilöä kolmessa eri toimipisteessä  Säkylässä, Salossa, ja Turussa.

Lisätiedot:

www.huoltosahko.com

www.teollisuushuolto.fi